Apotheek Hoendiep

Medicijnen moeten goed hun werk doen, het liefst met zo min mogelijk bijwerkingen. Het is daarom verstandig dat u ze goed gebruikt, op het juiste tijdstip en op een veilige manier. Uw apotheek kan u hierbij ondersteunen met advies en uitleg. Uw apotheker weet als geen ander hoe uw medicijnen bij u het beste kunnen werken.

Servicerecept
Wanneer u meerdere geneesmiddelen gebruikt is het prettig wanneer u niet steeds elk middel apart hoeft te laten herhalen, maar u alle geneesmiddelen tegelijk kunt ophalen bij de apotheek. In één keer dus! Het servicerecept is een extra dienstverlening van Apotheek Hoendiep. Als u meedoet houdt  de apotheek voor u bij wanneer uw geneesmiddelen opraken en vraagt tijdig een herhalingsrecept voor u aan bij uw huisarts. De apotheek houdt in de gaten wanneer uw geneesmiddel bijna op is en kan het, indien niet voorradig, alvast bestellen. De apotheek laat u op tijd weten wanneer uw geneesmiddelen klaar staan. U komt dus niet voor niets naar de apotheek!

Medicijnconsult
U kunt met al uw vragen over genees-  of zelfzorgmiddelen bij ons aan de balie terecht en u kunt ons bellen. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek in verband met uw geneesmiddelen of heeft u een andere medische vraag, dan kunt u altijd een afspraak maken met uw apotheker. Uw apotheker zal uw specifieke vragen rustig met u doornemen in een aparte spreekkamer. Ook kunt u uw totale geneesmiddelgebruik een keer door laten lichten.

Naast het servicerecept en het medicijnconsult kan uw apotheek nog veel meer voor u betekenen. Kom gerust eens langs of kijk verder op onze website.