SEDN – Röntgen en Echo

SEDN staat voor Stichting Eerstelijns Diagnostiek Nederland en is een diagnostisch centrum, zonder winstoogmerk. Met een verwijsbriefje van uw huisarts of andere verwijzer kunt u bij SEDN terecht voor uw medische onderzoeken. Onderzoeken die u kunt laten uitvoeren zijn: echo-onderzoek en röntgenonderzoek.

Bij SEDN staat u voorop! Wij begrijpen dat medische onderzoeken niet altijd even prettig zijn. Wij doen er daarom alles aan om deze onderzoeken snel en gemakkelijk te laten verlopen, tegen de beste prijs. Bij ons bespaart u tot 20% op dezelfde onderzoeken elders, zónder wachttijden!

Binnen SEDN werkt een team van goed opgeleide en ervaren echoscopisten en röntgenologen die de medische onderzoeken uitvoeren. De analyse van de onderzoeken wordt uitgevoerd in de lokale ziekenhuizen. Hier wordt de diagnose van uw onderzoek ook vastgesteld.

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 17:00 uur telefonisch contact opnemen met de receptie van SEDN via telefoonnummer 050-744 00 88.

SEDN: Bespaar op uw zorgkosten, niet op kwaliteit!