Over het centrum

Dit voormalige hoofdkantoor van KPN is ontworpen door de bekende architect Bonnema en ligt op een mooie locatie op loopafstand van station en centrum van de stad. Inmiddels hebben diverse zorg gerelateerde bedrijven zich hier gevestigd. De ideale ligging, het diverse zorgaanbod én de gratis parkeermogelijkheden achter het centrum maken van gezondheidscentrum Hoendiep één van de modernste en grootste in Groningen en omstreken.

Dit bijzondere en kenmerkende pand ligt op een zeer opvallende locatie namelijk op de hoek van het Hoendiep met de Friesestraatweg. Het is zeer goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer (bushalte voor de deur en station op loopafstand) als met eigen vervoer. De rondweg loopt op nog geen 300 meter van het pand en achter het pand bevinden zich 135 eigen parkeerplaatsen.

Het Gezondheidscentrum Hoendiep ligt midden in een van de gezelligste woonwijken van de Groningse binnenstad. Naast de reguliere zorg als huisartsen, tandarts en apotheek, huisvest in het Gezondheidscentrum Hoendiep een Eerstelijns Diagnostisch centrum, het SEDN. Hier kunt u terecht voor echo’s en röntgenfoto’s. Uiteraard zijn er nog veel meer disciplines gevestigd.
 
 

Adresgegevens

Gezondheidscentrum Hoendiep
Hoendiep 1
9718 TA Groningen


Met het openbaar vervoer neemt u één van de onderstaande buslijnen en stapt u uit aan het hoendiep. Loop vervolgens richting de binnenstad.

Buslijnen
8, 13, 35, 39, 83, 637 en 639.

Gezondheidscentrum Hoendiep

Dit voormalige hoofdkantoor van KPN is ontworpen door de
bekende architect Bonnema en ligt op een mooie locatie op
loopafstand van station en centrum van de stad. Inmiddels
hebben diverse zorg gerelateerde bedrijven zich hier
gevestigd. De ideale ligging, het diverse zorgaanbod én de
gratis parkeermogelijkheden achter het centrum maken van
gezondheidscentrum Hoendiep één van de modernste en
grootste gezondheidscentra in Groningen en omstreken.
Hoendiep 1 | 9718 TA Groningen